— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
ViaNova Kristiansand er desidert beste konsulentfirma i kampanjen. Fra venstre: Even F. Lorentzen, Andreas Haddeland, Øivind Haugen, Lena Holte, Magnus Frestad Nygaard og Håvar Birkeland Stormoen.

ViaNova beste konsulent

Publisert 23.10.2019

ViaNova Kristiansand er mer god margin det beste konsulentfirmaet som deltar i kampanjen. Totalt deltar åtte konsulentfirma. På de neste plassene følger COWI og Sweco. ViaNova har 141 poeng per ansatt. Det er godkjent og vel så det. 

-  Vi kom på andreplass i fjor og vant 5000 kr. Det er gøy å se om vi kan vinne, forteller Jeg kjører grønts kontaktperson hos ViaNova – Magnus Frestad Nygaard. Premien fra i fjor ble brukt til sykkelservice til alle som var interessert.  I år ligger ViaNova på tredjeplass i sin kategori «15-40 ansatte».

ViaNova ligger i Kvadraturen. De har låsbart sykkelbur i kjelleren, garderobe og dusj. Med andre ord har bedriften gode odds i bedriftskonkurransen. 15 av 18 ansatte deltar i kampanjen. Halvparten går og halvparten sykler. Jeg kjører grønt er med å gi konkret innhold i ViaNovas Miljøfyrtårn-sertifisering.

- Ledelsen har ikke noe imot at dere dere evt. bruker tid på å registrere poeng i arbeidstiden?

- Det går så fort å registrere poeng, at det ikke er noe problem, sier Magnus Frestad Nygaard. Noen har lastet ned appen også, og da går det enda fortere. 

[Tilbake]