— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!

Personvernerklæring

Publisert 21.08.2019

Denne personvernerklæringen gjelder alle brukere og besøkende på nettsider og apper til Jeg Kjører Grønt kampanjen, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre deltakere basert på deres instruksjoner.
Personlige data blir ikke delt eller benyttet ut over formålet med kampanjen. Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:

Kristiansand Kommune
Postboks 417 Lund
4604 Kristiansand
Telefon: +47 38 07 50 00
Kontakt: Aenne Ramm
E-post: aenne.ramm@kristiansand.kommune.no

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som deltaker av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til aenne.ramm@kristiansand.kommune.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.