— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
Damene i Kongsgård barnehagesenter reiste på sykkeltur i Danmark. Alle var ikledd Jeg kjører grønts t-skjorte med feiltrykk – Polarskirkelen.

Kristiansands grønneste barnehage

Publisert 08.10.2019

Kongsgård barnehagesenter leder nå bedriftskonkurransen for arbeidsplasser i klassen «15-40 ansatte». De har i snitt 140 poeng per ansatt, noe som er formidabelt.

Kongsgård barnehagesenter leder nå bedriftskonkurransen for arbeidsplasser i klassen «15-40 ansatte». De har i snitt 140 poeng per ansatt, noe som er formidabelt.

Nylig var de ansatte på sykkeltur i Danmark. Før turen ba de om noe å ha på seg som har med Jeg kjører grønt å gjøre.  Det eneste kampanjen kunne tilby var en t-skjorte med feiltrykk. På skjorta står det «Jeg reiste grønt til Polarskirkelen. For noen år siden skulle nemlig deltakerne i kampanjen prøve å reise miljøvennlig på en strekning som tilsvarte Kristiansand-Polarsirkelen. Jo da, barnehagen ville ha t-skjortene. Endelig kom t-skjortene til nytte.

I kategorien «41-300 ansatte» har superbyråkratene fra Plan-, bygg- og oppmålingsetaten overtatt
1. plassen.  Wayback Kristiansand leder klassen «under 15 ansatte, og Elkem ASA ligger i tet for arbeidsplasser «over 300 ansatte».

2400 påmeldte!
8. oktober var kampanjen er i ferd med å passere 2400 påmeldte, - midtveis i kampanjen. Målet er fortsatt å få flere enn 3100.  Men da trenger vi hjelp fra arbeidsplassene og ververe. Premier er akkurat sendt ut til de 36 som vervet nye deltakere i periode 9. september til 6. oktober. Til sammen vervet de 53 deltakere. Takk for innsatsen!

Verv - og vinn kinobilletter og busskort

I vår kampanje kan ingen si «jeg vinner aldri». Alle som verver vinner premie. Her er premiene våre:

Verve 1:  Busskort (3 reiser)

Verve 2:  To kinobilletter
Verve 3:  Tre kinobilletter
Verve 4:  Busskort (10 reiser)
Verve 5:  Busskort (13 reiser)
Verve 6:  Busskort (10 reiser og to kinobilletter)
Verve 7:  Busskort (10 reiser og tre kinobilletter)
Verve 8:  Busskort (20 reiser)


[Tilbake]