— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
04
des
700 m sykkelvei åpnet på Slettheia

For 14,5 mill. kr har skolebarn og andre beboere på Slettheia i Kristiansand fått 700 meter sykkelvei med fortau. Anlegget er bygd langs Slettheiveien fra Kartheia til Gislemyrveien. 

29
nov
P-anlegg for Setesdalsbanen og innfartsparkering

21. november ble det åpnet et kombimert p-anlegg for innfartsparkering og besøksparkering for Setesdalsbanen ved Grovane stasjon i Vennesla. Anlegget har totalt 90 p-plasser, oppstillingsplass for turistbusser, sykkelaparkering og nytt busstopp ved Fv 405.

Gode økonomiske resultater og fortsatt reisevekst for Vy
Antall miljøvennlige reiser med Vys tog og busser fortsetter å øke i 2019. Vygruppen leverer et resultat før skatt på 699 millioner kroner, mot 585 millioner kroner i 2018.
Les mer >>
Slik kan sykkelvegen din spares for telehivskader
POPULÆRVITENSKAP: Hvorfor går flere gang- og sykkelveger raskt i oppløsning når de blir holdt bar om vinteren? Salting kan ha bidratt - i teorien faktisk både på godt og vondt.
Les mer >>
Når selskapet tapte patent-oppgjøret, stoppet sykkelen å fungere
Flywheel, Peloton-konkurrenten som ble startet i 2017, gikk på en økonomisk smell.
Les mer >>
7 Miljøvennlige ting du kan gjøre!
Å være miljøvennlig er utrolig bra, og jeg vet at vi alle kan gjøre ting for å være spare jordkloden vår for all den driten vi mennesker gjør. Ingen kan være perfekte, men vi alle kan gjøre litt.
Les mer >>
«Å rette baker for smed»
Det er interessant at 3 stortingspolitikere fra Høyre i Nordland kommer med sterk kritikk til Widerøe for at selskapet iverksetter driftstilpasninger som konsekvens av høye statlige pålagte
Les mer >>
Behov for krafttak før neste syklon treffer Mosambik
Uvær har ofte rammet det østafrikanske landet Mosambik. Med klimaendringer har frekvensen av naturkatastrofer bare økt. Deler av landet sliter med å komme seg på beina etter to tropiske
Les mer >>
Så aktiv bør du være
De fleste er nok klar over at fysisk aktivitet gir mange helsegevinster, både fysisk og mentalt. Blant annet så får man redusert risiko for å utvikle en rekke ulike sykdommer, et sterkere
Les mer >>
Chile
Chile byr på store variasjoner med ruvende vulkaner i Andesfjellene og klart vann i Stillehavet, tørre ørkener og grønne daler. Oliven Reiser åpner det spennende landet for deg som har lyst til å
Les mer >>
Debatt: Groruddalen Miljøforum om Stubberud
Plan og bygningsetaten (PBE) har startet arbeidet med områderegulering for Stubberud med konsekvensutredning og legger nå samtidig ut planprogram til offentlig ettersyn.
Les mer >>