— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!

Alle premier 2021

Publisert 23.07.2021

I år kan du vinne opplevelser og gavekort! 

Det er fem typer premier som du kan vinne ved å kjøre grønt: ukepremier, supertirsdag-, slutt- og lagpremier og vervepremier. Hvordan du blir med på trekning og hva du kan vinne, finner du under.

Ukepremier

Hver mandag trekker vi 8 ukesvinnere. Alle som har registrert grønne reiser uka før er med i trekning. Disse premiene er de samme over hele kampanjeperioden. 

Ukepremiene er gavekort med verdi 250 kr til:

- 2x Intersport

- 2x Norli

- 2x Hageland

- 2x Kvadraturen gavekort


Supertirsdag

På supertirsdag er alle som har registrert reiser selve dagen med i trekning! 10 vinnere blir trukket ut hver supertirsdag. I tillegg teller alle reiser dobbelt og du får flere poeng enn vanlig. Supertirsdagene er 14. september, 12. oktober og 9. november.

Premie til 14. september:

- 10x 2 kinobilletter

Premie til 12. oktober:

- 10x Kvadraturen gavekort, verdi 500 kr

Premie til 09. november:

- 10x 2 billetter til Dyreparken


Sluttpremier

På slutten av kampanjen trekker vi ut vinnere i tre kategorier. Ved å registrere reiser gjennom hele kampanjen, samler du poeng. Jo flere poeng du samler jo høyre nivå kan du nå: med 180-249 poeng er du Grønn, med 250-349 poeng blir du Grønnere og med 350 og mer har du nådd nivået Grønnest.

Vi trekker ulike antall vinnere i de tre kategorier ettersom tidligere kampanjer har demonstrert at majoriteten av deltakere oppnår høye nivåer. Følgende premier kan du vinne i år:

Grønn: 5x 5 billetter til kino

Grønnere: 8x gavekort Intersport 500 kr

Grønnest: 12x gavekort Kvadraturen 500 kr


Lagpremier

I år kan du danne et lag med familien, venner eller kollegaer. Et lag er 3 til 10 personer. Det er gjennomsnittet av deres grønne reiser som teller. Har dere nådd nivået grønnest i gjennomsnitt, er dere med i trekningen av flotte premier. Vi har valgt å premiere lagene med fine opplevelser i år. Dere får derfor like mange inngangskort som det er deltakere på laget. 

- Spis ut kupong 400 kr til hver person

- Glowing golf

- Klatreverket

- Kino

- Dyreparken


Vervepremier

I år kan du verve hele september, det betyr første måneden av kampanjen. Vervepremier blir sendt ut etter 1 oktober 2021. Hvordan verver du? Les alt her. 

Dette kan du vinne i verveperioden: 

Verve 1: AKT-kort med 3 bussreiser

Verve 2: 2 kinobilletter

Verve 3: AKT-kort med 10 bussreiser

Verve 4: 4 kinobilletter

Verve 5+: Kvadraturen gavekort - verdi 500 kroner