— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
04
des
700 m sykkelvei åpnet på Slettheia

For 14,5 mill. kr har skolebarn og andre beboere på Slettheia i Kristiansand fått 700 meter sykkelvei med fortau. Anlegget er bygd langs Slettheiveien fra Kartheia til Gislemyrveien. 

29
nov
P-anlegg for Setesdalsbanen og innfartsparkering

21. november ble det åpnet et kombimert p-anlegg for innfartsparkering og besøksparkering for Setesdalsbanen ved Grovane stasjon i Vennesla. Anlegget har totalt 90 p-plasser, oppstillingsplass for turistbusser, sykkelaparkering og nytt busstopp ved Fv 405.

Norge de siste 28 år: Fra snillisme til sensur
13. juni 1991 ble det politiske Norge rystet av Ap-politiker Rune Gerhardsen, som tok et kraftig oppgjør med det som senere ble kjent som «snillisme». I 2010 mente han i et intervju med NRK,
Les mer >>
Følg kveldens kommunestyremøte her!
HA-journalist Emely Hansen er til stede på kommunestyremøtet som begynner klokka 17.30.
Les mer >>
Saktegåere eldes raskere
Personene som gikk sakte som 45-åringer hadde både svakere lunger, dårligere tenner og svakt immunsystem, skriver forskning.no.
Les mer >>
Må kutte 486 millioner kroner. Ansatte har størst grunn for frykt
De som har størst grunn til å frykte nedskjæringer i Nordland fylkeskommune, er trolig de ansatte. Linjestruktur ved skolene og samferdselstilbud slipper neppe unna.
Les mer >>
Syklist i lagmannsretten etter å ha syklet i kollektivfelt
Politiet mener en syklist har var til hinder for trafikken på E18. Han ble frifunnet i tingretten, men politiet anket. Tirsdag gikk ankesaken i lagmannsretten.
Les mer >>
Dyrere billetter i Nordland
I fylkesrådets foreslåtte budsjett for 2020 og økonomiplan for 2020-2023, varsler de en generell økning i billettpriser for buss og båt, skriver Bladet Vesterålen.
Les mer >>
Nytt studentbygg ved NTNU i Trondheim
Nytt bygg for NTNU-fakultetet for helse- og sosialvitenskap og SIT idrett. (Ill: Link Akritektur as).
Les mer >>
Kaster MDG sten i et glasshus?
leserinnlegg
Les mer >>