— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!
29
nov

P-anlegg for Setesdalsbanen og innfartsparkering

21. november ble det åpnet et kombimert p-anlegg for innfartsparkering og besøksparkering for Setesdalsbanen ved Grovane stasjon i Vennesla. Anlegget har totalt 90 p-plasser, oppstillingsplass for turistbusser, sykkelaparkering og nytt busstopp ved Fv 405.

Les mer »
03
des

Ny bussterminal ved UiA

For 28 mill. kr er det bygd ny bussterminal ved Spicheren, nær UiA. Regionens viktigste bussterminal inkluderer sykkelparkering og reguleringsplass for bussene.

Les mer »
16
des

Diplom til de fire beste bedriftene

16. desember delte fylkesordfører Terje Damman ut diplom til de fire beste bedriftene i Jeg kjører grønt 2016. 160 arbeidsplasser deltok i bedriftskonkrransen.

Les mer »
06
des

Bedriftsrekord i Jeg kjører grønt

Aldri har så mange arbeidsplasser deltatt aktivt som i 2016. 160 bedrifter har vært aktive, mot 144 i 2015. 2076 enkeltpersoner var påmeldt , mot 3013 i 2015.

Les mer »
20
jun

Togavanger annen hver time

Tog er en miljøvennlig og behagelig reisemåte, og et godt alternativ til bil og fly.
Les mer »
20
jun

Riktige busstider på mobilen

Sanntid gir bedre og mer oppdatert informasjon som gjør det lettere og mer oversiktlig for deg å reise med bussen. AKT har utviklet en egen app for å gi bussreisende full oversikt over når bussen går.

Les mer »
18
jun

Pendlertoget er best

Fra og til Nodeland er det mellom 500-600 reisende hver uke, på hele strekket er det 2500 i måneden som tar toget på morgenen og tilbake om ettermiddagen.

Les mer »
16
jun

Bussbillett på mobilen

Du kan nå enkelt betale bussbilletten med mobiltelefonen.

Les mer »
16
jun

Biler til bussen - busser til jobb

Gry Bjelland fra Søgne tar bussen til jobb på Sørlandet sykehus. Men først kjører hun bil hjemmefra Klepsland til park & ride-anlegget på Tangvall.

Les mer »
16
jun

Buss - miljøvennlig og rimelig

En buss kan erstatte 50 biler og en kilometer kø.

Les mer »