— bli med på miljølaget!
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!

Brukervilkår

Publisert 24.08.2018

Generelt

Ved å akseptere våre brukervilkår bekrefter kunden samtidig at han/hun har fylt 18 år. Kunden bekrefter videre at det er greit at vi sender ut SMS, Push og e-post informasjon relevant til tjenesten og appen "Jeg kjører grønt".

"Jeg kjører grønt" er lansert i regi av ATP. Alle konkurranser er eksklusivt i regi av ATP, og er ikke støttet eller sponset av Apple.

Oppsigelser

Kunden kan når som helst stoppe nyhetsbrev og meldinger ved å sende en henvendelse til bjorne.jortveit@kristiansand.kommune.no, husk å sende med mobilnummeret eller e-post adressen du registrerte deg med.

Vårt Ansvar

Vårt ansvar er å levere tjenestene kundene benytter uten avbrudd. Dersom situasjoner vi ikke har kontroll over oppstår, opphører vårt ansvar. Eksempler på slike situasjoner er hardwarefeil, krig, streik, eksplosjoner, brann osv. 

Vi behandler all kundeinformasjon konfidensielt og deler ingen opplysninger om våre kunder med utenforstående. Det eneste unntaket er hvis politi eller lignende kan begjære opplysninger utlevert med loven i hånd. (Rettslig begjæring kreves for at informasjon skal utleveres.) 

ATP vil gjøre sitt beste for å løse problemer med innlogging eller bruk av appen, ta kontakt med oss ved evt. problemer.

Kundens Ansvar

Kunden plikter å ikke dele sin innlogging med utenforstående. Dersom kunden deler disse opplysningene med en tredjepart er det kunden som selv har ansvar for hva denne personen gjør med kundens tilgang. 

Utsending av informasjon

ATP vil fra tid til annen sende ut informasjon til kunder i form av e-post nyhetsbrev, sms og push meldinger.

E-post kan bli sendt ut opp til ca 12 ganger i året. SMS og push vil komme når ny informasjon- og/eller nye tilbud er tilgjengelige og i snitt 1 gang i måneden.

Kunder kan motta informasjon fra kommunens øvrige etater, men selve utsendingen gjøres av ATP og din kontaktinformasjon vil ikke komme på avveier.

ATP (Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

c/o Bjørne Jortveit

Mobil: 908 02 839