I høst blir vi grønnere
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!

Slik melder du deg på 2017

Publisert 17.08.2017

Det er to måter å melde seg på og registrere poeng:
1) Via Jeg kjører grønt-appen (App store / Google Play).  I appen kan du velge å melde deg på med Facebook-kontoen din, eller kan melde deg på via epost-kontoen din. Da tillater du at det legges til en toppliste-funksjon på profilen din. Du vil kunne følge med på dine venner og kolleger, og se hvordan du ligger an i forhold til dem. 

Når du har lastet ned appen, vil du alltid være påølogget. Da har du registrert poengene dine på mobil og nettbrett i løpet av noen få sekunder.

2)  Du kan melde deg på via vår nettside jegkjorergront.no  og registrere deg som ny bruker. Har du deltatt tidligere, kan du logge deg inn med epost-adressen din og passord. Har du glemt passordet, trykker du på "glemt passord". Da får tilsendt en lenke. Du klikker på den og velger nytt passord. Hvis du glemmer passordet, får du hver gang en lenke og må velge nytt passord. Dette skyldes krav om økt datasikkerhet.

Husk å huke av for arbeidsplassen din!
Hvis du er i jobb eller studerer, husk å lete opp din arbeidsplass/studiested. Dersom arbeidsplassen/studiestedet ditt ikke deltar, velg «ingen»!

Må tidligere deltakere gjøre alt på nytt?
Alle som har deltatt i kampanjen tidligere (startet i 2010), kan bruke samme e-postadresse og passord som tidligere. Har du endret hjemmeadresse, telefonnummer eller annet, må du oppdatere personalia på Min side. Dersom du har glemt passordet, klikk på glemt passord. Da vil du få tilsendt en lenke. Så velger du et nytt passord. Er du usikker på hvilken epostadresse du har brukt, ta kontakt med kampanjeledelsen.

Hvis  aldri har deltatt tidligere, må du vil melde deg fylle ut et personaliaskjema med navn, adresse, kjønn, fødselsår, epostadresse  og et selvvalgt passord. Dette gjør via appen, eller jegkjorergront.no. Når du har lagret, er du påmeldt. Du får bekreftelse direkte på hjemmesiden, og i tillegg en melding til din epostkonto. Etter påmelding kan logge deg på og starte registrering av poeng.

Poeng registreres på dato

Både i appen og på jegkjorergront.no registrerer du dine grønne poeng fordelt på buss/tog, sykkel og gange eller andre versjoner. I kalenderen står det en markør. Og den må stå på den datoen du skal registrerer poeng.  All historikk er samlet på den enkelte dato. Du kan når som helst fjerne eller legge til reiser reiser på den enkelte dato.

Ta med poeng fra kampanjestart
Du kan ta med alle grønne reiser fra kampanjestart 28. august, selv om du melder deg på senere. For å få ett grønt poeng, må reisen være grønn både tur og retur, men det er lov å legge sammen to “halve” reiser. Både på appen og på jegkjorergront.no kan du se hvordan du ligger an i forhold til å bli grønn, grønnere og grønnest.

Lurt å registrere minst en gang i uken - da kan du vinne ukespremie
Alle som legger inn grønne reiser, blir med i trekninger om flotte premier den uken poengene ble registrert. Det lønner seg derfor å melde inn dine grønne poeng minst en gang pr uke.