I høst blir vi grønnere
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!

Jeg kjører grønt 2014

Publisert 14.08.2014

Jeg kjører grønt er en kampanje for alle som bor, jobber eller studerer i Kristiansandsregionen. 


Jentene på Vitusapotek Sandens vant bedriftskonkurransen i Jeg kjører grønt 2013. De oppnådde flest antall grønne poeng per ansatt (foto: Bjørne Jortveit).

Hensikten med kampanjen er at flest mulig skal bli motivert til å sykle, gå eller ta buss / tog, ikke bare i jobbsammenheng, men også på fritiden. 

Jeg kjører grønt 2014 starter 25. august. Bli med og registrer dine grønne reiser her. En tur-retur reise der du sykler, går eller tar buss/tog gir ett grønt poeng. Det er påmeldingspremier, ukepremier, milepælspremier og sluttpremier. Og best av alt, du får bedre helse, sparer penger og gjør en innsats for klimaet jo mer du velger å sykle, gå eller ta buss/tog. Årets kampanje varer til 7. november.

Jeg kjører grønt har også en bedriftskonkurranse, der arbeidsplasser konkurrerer mot hverandre. Det er om å gjøre å oppnå flest mulige grønne poeng per ansatt. Beste virksomhet i fire ulike kategorier etter antall ansatte, premieres med 10.000 kr og diplom. I 2013 deltok drøyt 100 bedrifter som til sammen har over 20.000 ansatte. Vil du melde på din arbeidsplass, send en epost til bjorne.jortveit@kristiansand.kommune.no