I høst blir vi grønnere
Reis klimavennlig, kom i form og vinn premier!

Slik gjør du 2016

Publisert 11.08.2016

Det er to måter å melde seg på og registrere poeng:

1. NYHET: Jeg kjører grønt-appen
Last ned vår flunkende nye app i AppStore eller på Google Play. Ved å bruke denne løsningen blir poengregistreringen enklere, og vi anbefaler deg å benytte denne. Velger du dette alternativet, kan du være pålogget hele tiden.

I appen kan du som et alternativ velge å logge på med din Facebook-konto. Da tillater du at det legges til en toppliste-funksjon på profilen din. Du vil kunne følge med på dine venner og kolleger, og se hvordan du ligger an i forhold til dem. I tillegg kan vi sende deg push-varsler for å minne om at du må huske å registrere dine reiser.

2.  Påmelding på jegkjørergront.no
Du kan gå direkte til kampanjens hjemmeside og registrere en ny bruker, eller logge inn med eksisterende kontoinformasjon der. Hvis du er i jobb eller studerer, husk å lete opp din arbeidsplass/studiested. Dersom arbeidsplassen/studiestedet ditt ikke deltar, velg «ingen».

Hvis du vil melde deg på via jegkjorergront.no, må du første fylle ut et personaliaskjema med navn, adresse, kjønn, fødselsår,  epostadresse  og et selvvalgt passord. Når du har lagret, er du påmeldt. Du får bekreftelse direkte på hjemmesiden, og i tillegg en melding til din epostkonto. Etter påmelding kan logge deg på og starte registrering av poeng.

Må tidligere deltakere gjøre alt på nytt?
Alle som har deltatt i kampanjen tidligere (startet i 2010), kan bruke samme e-postadresse og passord som tidligere. Har du endret hjemmeadresse, telefonnummer eller annet, må du oppdatere personalia på «min side». Eksisterende deltakere oppfordres også til å registrere sin Facebook-konto under innlogging, for en forenklet poengregistrering og utvidet tilgang til tjenesten. Dersom du har glemt passordet, klikk på glemt passord – og passordet vil bli tilsendt. Er du usikker på hvilken epostadresse du har brukt, ta kontakt med kampanjeledelsen.

Poeng registreres på dato
Både i appen og på jegkjorergront.no registrerer du dine grønne poeng fordelt på buss/tog, sykkel og gange eller andre versjoner. I kalenderen står det en markør. Og den må stå på den datoen du skal registrerer poeng.  All historikk er samlet på den enkelte dato. Du kan når som helst fjerne eller legge til reiser reiser på den enkelte dato.

Dine poeng registreres også for arbeidsplassen
Poengene dine blir automatisk registrert  or arbeidsplassen din dersom du  har "huket" av for din arbeidsplassen på Min side. 

Ta med poeng fra kampanjestart
Du kan ta med alle grønne reiser fra kampanjestart 29. august, selv om du melder deg på senere. For å få ett grønt poeng, må reisen være grønn både tur og retur, men det er lov å legge sammen to “halve” reiser. Både på appen og på jegkjorergront.no kan du se hvordan du ligger an i forhold til å bli grønn, grønnere og grønnest.

Lurt å registrere minst en gang i uken - da kan du vinne ukespremie
Alle som legger inn grønne reiser, blir med i trekninger om flotte premier den uken poengene ble registrert. Det lønner seg derfor å melde inn dine grønne poeng minst en gang pr uke.